Over Service van Envida

Met bijna 40.000 leden is Service van Envida een van de grootste ledenorganisaties in Zuid-Limburg. Dat is niet zonder reden. Veel mensen weten onze gemaks- en zorgdiensten en aantrekkelijke voordelen te waarderen, zoals de collectieve zorgverzekeringen van CZ en VGZ.

Sinds 1 september 2015 werkt Service van Envida samen met Aon; de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar ter wereld. Hierdoor krijgen onze leden altijd goede voorwaarden. En niet onbelangrijk, een heel scherpe premie.

Zie voor meer informatie: servicevanenvida.nl

Over Aon

Aon is een toonaangevend verzekeringstussenpersoon. Tot de klantenkring behoort een groot aantal overheidsorganisaties en welzijns- en zorgorganisaties, waaronder Service van Envida. Als tussenpersoon selecteren wij de beste verzekeringen voor onze partners, afgestemd op hun risico’s en wensen. En indien gewenst geven wij onze partners ook advies.

Aon Verzekeringen is onderdeel van Aon Nederland.

Zie voor meer informatie: www.aon.nl