Zorgverzekering via VGZ

Service van Envida vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past. Op deze pagina leest u meer over de zorgverzekering via VGZ, speciaal voor leden van Service van Envida. Wat zijn de voordelen? Welke diensten biedt deze zorgverzekeraar aan? Hoe komt u in contact met VGZ?

8% korting op de basisverzekering

Leden van Service van Envida krijgen een collectiviteitskorting van 8% ten opzichte van individueel afgesloten zorgverzekeringen bij VGZ.

10% korting op aanvullende verzekeringen

Leden van Service van Envida krijgen 10% korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ. U heeft keuze uit de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best.

10 dagen extra vergoeding voor vervangende mantelzorg

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers hebben soms een adempauze nodig. Een mantelzorgvervanger neemt dan een aantal dagen de taken over. Afhankelijk van welke aanvullende verzekering (Goed, Beter of Best) u heeft, varieert dit tussen 15 en 25 dagen per jaar. Dit zijn 10 dagen extra, bovenop de reguliere vergoeding.

EUR 250,- extra vergoeding voor de zorgmakelaar

VGZ heeft professionele mantelzorgmakelaars die ondersteuning bieden bij zorgtaken, advies geven en regelwerk uit handen nemen. Via de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best heeft u hiervoor een budget van EUR 500,- tot EUR 1.000,-. Dit is EUR 250,- extra, bovenop de reguliere vergoeding.

Eerste jaar gratis lidmaatschap Service van Envida voor nieuwe verzekerden

Als u in het collectief van Service van Envida een zorgverzekering afsluit met een aanvullende verzekering Goed, Beter of Best, dan betaalt VGZ uw lidmaatschap van Service van Envida in 2019. Deze actie geldt alleen als u in 2018 geen zorgverzekering bij VGZ had.

EUR 150,- extra preventiebudget

VGZ vergoedt cursussen en trainingen ter bevordering van de gezondheid en/of voor het leren omgaan met een ziekte. Denk aan een cursus ‘Omgaan met dementie’, een EHBO- of reanimatiecursus of leefstijlchecks. Maar ook advies en begeleiding van een gewichtsconsulent of sportgeneeskunde en preventieve vaccinaties als u naar het buitenland gaat. Via de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best heeft u hiervoor een budget van EUR 350,- tot EUR 650,-. Dit is EUR 150,- extra bovenop de reguliere vergoeding. Het volledige aanbod dat wordt vergoed is te vinden op de website van VGZ.

Direct afsluiten

Welke zorgverzekering past bij u?

U heeft uw keuze nog niet kunnen maken? Aon helpt u graag. U kunt gebruik maken van onze onze praktische Online Vergelijker. Binnen enkele minuten weet u welke zorgverzekering het beste bij u past.

Online vergelijken

Zorgcoach

De Zorgcoach is uw gids op zorggebied. Hij wijst de weg naar praktische services van uw zorgverzekeraar, helpt bij het vinden van informatie over onderwerpen als mantelzorg en biedt ondersteuning bij het selecteren van de juiste zorgverzekering.

Online vergelijken

Welk pakket past het beste bij u?

Vergelijk online uw premie en voorwaarden met andere zorgverzekeringen.

Nu vergelijken

Preventie

Kijk wat u kunt doen ter preventie van ziektes en aandoeningen.

Diagnose

Hulp bij het zoeken naar medische informatie en zelfdiagnose.

Zorg vinden

Zoek en vergelijk zorgaanbieders.

Mijn VGZ

24 uur per dag uw verzekeringsgegevens raadplegen, declaraties inzien en meer.

Mijn VGZ

Belangrijke documenten